Leverandør: Xgeniuz
  Mail: xgeniuzdesign@gmail.com
  Facebook: facebook.com/xgeniuzdesign

  2. Kunde kontaktinformasjon


  3. Hva gjelder kontrakten?

  Leveranse av russelogo med spesifiserte filer:
  Trykkfiler til genser/buss/van (samme fil), trykkfil til hodebånd, ZIP logo hvis nevnt på forhånd, symboler som forespørres fra logoen, trykk til svart og hvit hvis logoen har hvite eller svarte omriss, profilbilde til instagram, profilbilde med tekstlogo, countdown (ikke custom tall, men passer til stilen).

  Eventuelt andre krevende filer kan ordnes mot tillegg.

  Alt arbeid er tegnet fra scratch.

  4. Revisjoner

  Når antall revisjoner ikke er satt ligger deler av ansvaret på kunden om å gi klar tilbakemelding om hva som må endres og forbedres. Målet er at kunden skal bli fornøyd men begge parter er ansvarlig for å tydelig kommunisere hvilke endringer og krav det er til logoen. Xgeniuz er kun ansvarlig for å etterkomme de opprinnelige ønskene som kontaktpersonen kommer med og må ta forebehold om at det han/hun sier er gjeldene for resten av gruppens ønsker. Større revisjoner etter at logoen er godkjent og resten av beløpet har blitt betalt vil koste ekstra, men jeg er generelt villig til å gjøre etter revisjoner på ting som kan løses med enkel redigering. Hvis gruppen velger å kansellere etter at 2 utkast er levert så vil gruppen bli fakturert 80% av beløpet. Dersom xgeniuz velger å kansellere slipper gruppen å betale resten.

  5. Betaling


  Hvis gruppen ikke gir undertegnede muligheten til å fullføre oppdraget beholder designeren summen som er betalt som forskudd. Hvis 2 utkast eller mer så må 80% av beløpet betales.
  F.eks hvis gruppen blir oppløst eller gruppen har godkjent ferdig logo men senere bestemmer seg for et helt annet navn eller idé så må man fortsatt betale. Når logoen har blitt godkjent er gruppen pliktet til å betale hele resten av beløpet selv om det er et tidsrom mellom når gruppen har godkjent logoen og når gruppen er istand til å betale.
  Standard frist for faktura er gjeldene, men det er fint om gruppen kan betale så snart de har godkjent logoen.

  6. Rettigheter

  Gruppen har fulle rettigheter til å bruke logoen slik de ønsker med kommersielle rettigheter til å profittere økonomisk på logoen, men undertegnede vil ha credit når logoen brukes på instagram eller youtube. Gruppen har og rett til at logoen ikke deles med andre enn gruppens kontaktperson eller gruppens klesleverandør.

  7. Signatur

  Ved å signere kontrakten k området nedenfor, godtar kontaktpersonen på vegne av gruppen betingelsene som er nevnt i punktene ovenfor:


  Ved å skrive navnet mitt ovenfor godtar jeg betingelsene for kontrakten

  Signatur Xgeniuz: